(Online) kinder teken therapie

 

Als je kind stagneert in zijn groei en ontwikkeling door o.a: gebrek aan zelfvertrouwen, pesten, echtscheiding of problemen op school. Zit het kind niet lekker in zijn vel, dan kan online kinder teken therapie op een speelse manier helpen! Het kind word weer bewust van zijn krachten en talenten en kan deze vol zelfvertrouwen weer inzetten. Door te tekenen komt wat innerlijk leeft naar buiten en dat kan een kind helpen om zijn eigen vaardigheden als medicijn te gebruiken voor waar hij mee zit. Bij klachten en/of hulpvragen helpen tekeningen
om een kind in z’n kracht te zetten.Je kracht is iets in de tekening wat kan helpen als een
medicijn voor waar een kind meezit.

Hoe werkt teken therapie?

(Online) kinder teken therapie bestaat uit 6 sessies.Het gaat bij teken therapie er niet om of je goed kan tekenen, maar wat je tekent. Het zijn 1 op 1 sessies waarbij het kind met een klacht of hulpvraag komt. Vanuit de hulpvraag/klacht maakt het kind een tekening. We gaan samen naar de tekening kijken, praten hierover en ik stel hierover vragen zoals:

  • Wat heb je getekend?
  • Waar ben jij zelf in de tekening?
  • Ga eens zo staan zoals je in de tekening staat?
  • Heb je dit eerder meegemaakt?

Als het kind iets heeft ontdekt dan koppel ik het terug naar de hulpvraag en worden de inzichten opgeschreven. Daarna geef ik het kind het zelfbedachte huiswerk mee om eraan te werken.

Het doel van kinder teken therapie

Na de zes therapeutische sessies is er altijd winst te behalen. Een kind zal naar zichzelf kijken op een andere manier. Ze zullen verscholen talenten en inzichten ontdekken, waardoor het kind gaat stralen van zelfvertrouwen. Zoals elk ouder dat voor zijn kind wenst. De inzichten waar het kind zelf achter is gekomen, helpt het zich lekkerder in zijn vel te voelen.

Duur 1 sessie: 45 min - 1 uur

Aantal personen: 1 op 1

Prijs: €50 per sessie

+31 642144746

Bolderweg 2 ruimte 10, 1332 AT ALMERE

info@cheilaskindertekenpraktijk.com

h

KVK nr: 80045057

h

BTW-id nr. NL003386125B20

heilas Kinder tekenpraktijk